Wat anderen zeggen

Esther DiddenPrettig eigenwijs
“De Zagerij luistert naar je wensen maar hoort ook de wensen en verwachtingen die je niet (letterlijk) uitspreekt. Dat maakt dat hun ontwerp verder reikt dan je zelf als opdrachtgever voor mogelijk hield. Dat is verfrissend en daagde mij als opdrachtgever enorm uit. Ze zijn creatief, betrouwbaar en prettig eigenwijs.”

– Esther Didden, zakelijk leider Filosofie in Den Haag


Lorenzo DorigoMeer dan alleen vormgevers
“Wij zochten een vormgever voor het magazine van de Kloosterkerk, wij vonden De Zagerij die meer bleek dan dat. Zij hielpen ons bij de concept-ontwikkeling en kwamen met vragen die wij ons zelf nog niet gesteld hadden. Niet alleen zijn wij met het resultaat heel tevreden, ook de samenwerking was bijzonder goed.”

– Lorenzo Dorigo, coördinatie De Klooster magazine van de Kloosterkerk


Ellister van der MolenDe kern destilleren
“Marthijn en Quirine weten uit mijn verhalen de kern te destilleren van wat ik daadwerkelijk zoek. Ze denken mee, stellen kritische vragen en weten de uitkomst te vertalen in aansprekende vormgeving. Wat ik mooi vind is dat ze in elke opdracht hun eigen basiswaarden blijven vasthouden en verdedigen. Daardoor heeft alles een heldere en pure boodschap. Overigens ook buiten onze directe samenwerkingen om zijn ze inspirerend: zo kreeg ik al meerdere goede leestips en las veel prikkelende blogs.”

– Ellister van der Molen, jazzmuzikant en bandleider


Paul LoomansPrachtig geworden
“Ik ben bijzonder tevreden met het boek. Ik vind het prachtig geworden, ook echt een goede samenwerking. Dankzij jullie is er nu ook een duidelijke structuur ontstaan. (…) De vormgeving straalt rust maar ook intensiteit uit.”

– Paul Loomans, auteur Goed gevoel en Ik heb de tijd


Heleen WeeningBijzonder betrouwbaar
“De Zagerij luistert goed naar wensen en vertaalt die met creativiteit en deskundigheid in mooie, verrassende producten, ze zijn bijzonder betrouwbaar, ook onder druk, en denken mee en vooruit.”

– Heleen Weening, voormalig voorzitter GroenLinks


Renée Prins Kennis van zaken
“Kennis van zaken, experts in hun vakgebied en op de goede momenten eigenwijs. Meedenkers, heel creatief en zeer klantgericht. Dat maakt het onderscheid!”

– Renée Prins, HBO-i stichting


Janine Roest Tijd en geduld
“Bedankt voor alle tijd, geduld en werk die jullie hier aan hebben gehad! Ik ben heel blij dat ik jullie gevraagd heb mee te werken en dat jullie deze samenwerking wilden aangaan.”

– Janine Roest, coördinator jubileummagazine Nieuwe Badkapel