Studio Botshol

Studio Botshol

Studio Botshol

Opdrachtgever Studio Botshol
Wat Website (responsive)
Werkzaamheden Ontwerp, Technische realisatie

Vraag
Studio Botshol is een bijzonder gebouw: een vrijstaand paviljoen, midden tussen de polderweilanden, in een grote, parkachtige privétuin. En het is te huur als locatie voor vergaderingen, heisessies, workshops, trainingen en ontvangsten. De eigenaar van de studio vroeg ons een passende huisstijl en website te ontwikkelen die recht doet aan het stijlvolle en exclusieve karakter van de locatie.

Resultaat
De opdrachtgever stond een bescheiden website voor ogen met beschrijvende teksten en foto’s. Wij gaven er een commerciëlere wending aan die de exclusiviteit, de bijzondere architectuur en de unieke omgeving recht doet. Grote foto’s en een evenwichtige, uitgebalanceerde vormgeving spelen de hoofdrol.

» Bekijk ook

website Studio Botshol