Website - Power of Presence

Website - Power of Presence

Website - Power of Presence

Opdrachtgever Teal
Wat Website (responsive)
Werkzaamheden Ontwerp, Technische realisatie

Vraag
Power of Presence, Leiderschap vanuit nu is een leiderschapsprogramma. De naam van het programma zegt eigenlijk alles: het gaat om leiderschap, om de kracht van aanwezig zijn in het hier en nu, inzet van oosterse wijsheid in combinatie met westers gedachtegoed. Ze schakelden ons in voor een volgende stap in de merkontwikkeling en de verdere professionalisering van de communicatie rond het programma.

Resultaat
We ontwikkelden als beeldmerk van een steen met witte aders dat staat voor aanwezigheid, voor rust en het volgen van een natuurlijk en logisch proces. De aders in de steen zijn de unieke sporen van een eigen geschiedenis. Een oefening in het zoeken naar de juiste balans.
De website straalt eenzelfde balans uit met veel aandacht voor de aparte onderdelen. Er is gekozen voor onderscheidend beeldgebruik. Geen foto’s van mensen waarbij je je al snel afvraagt: pas ik hiertussen? Maar wel landschappen en elementen uit de natuur. Met zeggingskracht, waar een verhaal bij te vertellen valt, dat ingezet kan worden als metafoor.

» Bekijk ook

website Power of Presence