Seizoensmagazine

Seizoensmagazine

Seizoensmagazine

Seizoensmagazine

Seizoensmagazine

Seizoensmagazine

Opdrachtgever Theater De Verbeelding
Wat Seizoensmagazine
Werkzaamheden Werkzaamheden, Designstrategie, Redactioneel concept, Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Illustraties, Fotografie, Drukwerkbegeleiding, Projectcoördinatie

Vraag
Al vele jaren maken we voor Theater De Verbeelding in Purmerend de seizoensbrochures. Toen het theater in 2011 zijn 20-jarig jubileum voorbereidde, zagen we mogelijkheden voor een magazine in plaats van een brochure.

Resultaat
Het eerste jubileummagazine werd niet alleen door ons vormgegeven, we bedachten een compleet tijdschrift met rubrieken, columns, artikelen, achtergronden, fotoseries, jeugdpagina en een ‘pink pages’ katern met het programma van het hele seizoen. We gaven het geheel op eigenzinnige wijze vorm op een formaat dat past bij een klein theater.

Het Verbeeldingsmagazine was een groot succes. Zo groot dat we voor elk seizoen weer een nieuw magazine bedachten en vormgaven; ook zonder jubileum bleek er namelijk goenoeg te vertellen. Met kleine veranderingen hielden we het idee fris.

“Ik kreeg gisteren het nieuwe magazine van Theater De Verbeelding in de bus en het ziet er weer prachtig uit. Goeie variatie, leuke stukjes, informatief. Mijn complimenten!” (bezoeker Theater De Verbeelding)

» Bekijk ook

Seizoensmagazine