Koffietafel

De koffietafel, een plek om bij te praten, door een tijdschrift te bladeren, om hier en daar iets interessants op te pikken. Dat is precies wat ons voor ogen staat met deze virtuele koffietafel. Wat ligt er zoal op?

Whitepapers

31 tips, cijfers en uitspraken over magazines

In dit gratis whitepaper delen we onze practise-based kennis van tijdschriften. We maken ze al meer dan 10 jaar voor uiteenlopende klanten en we willen je met dit whitepaper overtuigen van de kracht van magazines en van het nut van een goed advies. Als het aan ons ligt maak je nooit meer een saai magazine!

Ja, ik wil het whitepaper

 
Idee van Zaagsel

Hoe kom je aan een goed idee? Waar vind ik inspiratie? Bestaat er wel zoiets als een echt origineel idee? Over de antwoorden schreven we blogposts die we in dit gratis, roze whitepaper bundelden.

Ja, ik wil Idee van Zaagsel

Zaagsel

Van veel zagen hou je zaagsel over. En zo heet ons blog waarop we uiteenlopende artikelen, gedachten en notities over ontwerpen publiceren, soms uit de actualiteit, soms uit de historie van het vakgebied, over de ontwerppraktijk en besprekingen van boeken en tijdschriften die ons inspireren.

lees het blog

 

Nieuwsbrief

Zo’n 5 keer per jaar stuurt De Zagerij een nieuwsbrief rond over projecten waar we trots op zijn. Zo blijf je op de hoogte van ons werk en wie weet krijg je er wel een goed idee van! Aanmelden kan door hier je naam en e-mailadres achter te laten.BLIK, magazine over kijken

BLIK is ontstaan uit de behoefte om af en toe eens niet in opdracht te werken. Voor elke editie kiezen we een blikrichting die we op eigen wijze uitwerken in een papieren magazine. We schrijven de artikelen, fotograferen en illustreren en geven het geheel vorm. Verschenen zijn de fotografische blik, de zoekende blik en de zwarte blik. BLIK verschijnt onregelmatig en wordt verstuurd aan onze relaties en klanten.

Verschenen edities zijn (na) te bestellen via de website van BLIK magazine (zolang de voorraad strekt) of online te lezen.

naar blik magazine

 

Infographic

Een infographic waarin we je in 9 overzichtelijke stappen meenemen in het proces van magazines maken. Elke stap vulden we aan met een tip uit de ervaringen die we opdeden tijdens het werken aan magazines voor onze klanten. Doe er je voordeel mee!

download de infographic