Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Opdrachtgever Theater De Verbeelding
Wat Jubileummagazine
Werkzaamheden Designstrategie, Redactioneel concept, Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Illustraties, Fotografie, Drukwerkbegeleiding, Projectcoördinatie

Vraag
In 2011 maakten we het eerste jubileummagazine voor Theater De Verbeelding. Het theater bestond 20 jaar en dat was genoeg aanleiding voor een bijzondere seizoensbrochure. Het magazine dat we toen maakten, viel zo in de smaak dat het de standaard werd voor de volgende jaren. In 2016 diende zich het volgende jubileummoment aan: 25 jaar.

Resultaat
Theater De Verbeelding is een plek waar de carrières van vele inmiddels gerenommeerde theatermakers en cabaretiers zijn begonnen. Daarvan kwamen 3 voorbeelden in het blad terecht. En omdat je als theater van 25 best al wat hebt meegemaakt, ontbreekt de terugblik niet. Maar de blik gaat ook vooruit: hoe blijf je relevant in het wat gure theaterklimaat?

De uitdaging was om de grote hoeveelheid tekst te vertalen naar een leesbaar en aantrekkelijk magazine van 48 pagina’s. Met behulp van een helder stramien lukte dat. Het maakt dit magazine tot een waardevolle momentopname die verder gaat dan het eigen theater.

Bekijk het magazine op issuu.

» Bekijk ook

Jubileummagazine