Expertises

Wij zijn ervan overtuigd dat design meer is dan een gelikte verpakking van je boodschap. Sterker nog, met design maak je strategische en duurzame keuzes voor de lange termijn. Dat begint met het boven tafel krijgen van de essentie en eindigt in toegankelijk, doordacht en consistent design.

Redactionele vormgeving

Elke organisatie, elk merk, heeft een verhaal te vertellen. Wij helpen je om dat verhaal op een waardevolle en authentieke manier te vertalen naar een redactionele uitgave zoals een magazine, boek of brochure.

Een goed ontwerp is met name bij redactionele uitingen als een magazine veel meer dan het ontwerp alleen. Ook het fundament moet kloppen: het concept, de bladformule. Daarom kijken we verder dan de vormgeving en kun je voor het bedenken van concepten en het opstellen van een bladformule ook bij ons terecht.

We schrijven regelmatig over magazines. Je vindt die artikelen op ons blog.

Bekijk de voorbeelden van redactionele vormgeving
Magazines   Boeken   Brochures

Identiteiten

De visuele identiteit van je organisatie of merk is voor je doelgroep vaak de eerste kennismaking. En je weet: je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Overigens gaat een visuele identiteit verder dan je logo. Het is je hele presentatie, digitaal en gedrukt.

De logo’s en huisstijlen die we ontwerpen hebben een lange levensduur. Dat komt omdat we wel om ons heen kijken, maar geen trends of hypes volgen. We kiezen ervoor uit te gaan van de kernwaardes van een bedrijf of organisatie. Dan kom je automatisch bij een duurzaam ontwerp uit.

Bekijk de voorbeelden van identiteiten
Logo   Huisstijl   Website