De Zagerij ontwerpbureau bestaat uit Quirine Reijman en Marthijn Stam. Een compact team dus. Dat betekent alle tijd voor onze klanten en korte lijnen. Door hun jarenlange samenwerking zijn Quirine en Marthijn uitstekend op elkaar ingespeeld.

Marthijn en Quirine

In 2003 waagde Quirine de stap en startte De Zagerij ontwerpbureau. De samenwerking begon in 2008 toen Marthijn besloot bij De Zagerij te komen werken.

Beiden zijn hun carrières begonnen ‘aan de andere kant van de tafel’. Marthijn als publiciteits- en marketingmedewerker bij Dansgroep Krisztina de Châtel (Amsterdam) en Toneelschuur Producties (Haarlem) en als marketingmedewerker en dtp’er op de Haagse Hogeschool.

Quirine werkte bij uitgeverij Kunst op Schrift (Amsterdam) als beeld- en bureauredacteur voor het tijdschrift Theater, en als publiciteitsmedewerker bij theatergezelschap Bonheur (Rotterdam). Tijdens haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag werkte zij bij de ontwerpbureaus Present Arts (Amsterdam) en Corde (Katwijk).

Waarom we De Zagerij heten

Waarom heten jullie De Zagerij? Steevast een vraag in in het kennismakingsgesprek. De naam zegt veel over onze manier van werken: helder, ambachtelijk, stevig, een beetje stoer. Het klinkt ook als aanpakken en doorgaan. En het klopt allemaal. Probeer het maar!