Kloosterkerk

Kloosterkerk

Kloosterkerk

Kloosterkerk

Opdrachtgever Kloosterkerk
Wat de Klooster
Werkzaamheden Redactioneel concept, Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Illustraties, Drukwerkbegeleiding

Vraag
Het klonk het kerkbestuur van de Haagse Kloosterkerk in eerste instantie als een duur plan in de oren, maar toch besloot ze om rondom de ruim 250 activiteiten van de kerk een magazine te maken. In plaats van het jaarlijkse, in één kleur gedrukte gidsje. Van een magazine waar je trots op bent krijg je energie, redeneerde ze. Dat geef je met veel plezier, vergezeld van een grote glimlach aan belangstellenden mee. En enthousiasme werkt aanstekelijk, dat weet iedereen!

Resultaat
Tegen die achtergrond gingen wij samen met de redactie van de Kloosterkerk aan de slag. We leidden een brainstormsessie over de inhoud. Vertaalden die ideeën in een evenwichtige bladindeling en goten uiteindelijk alle artikelen en foto’s in een afwisselend en inspirerend magazine van 48 pagina’s, de Klooster.

Bekijk het magazine op issuu.

“Wij zochten een vormgever voor het magazine van de Kloosterkerk, wij vonden De Zagerij die meer bleek dan dat. Zij hielpen ons bij de concept-ontwikkeling en kwamen met vragen die wij ons zelf nog niet gesteld hadden. Niet alleen zijn wij met het resultaat heel tevreden, ook de samenwerking was bijzonder goed.”
– Lorenzo Dorigo, Kloosterkerk Den Haag

» Bekijk ook

de Klooster